Gitte Lund

NADA

NADA er ikke kun akupunktur, det er også en tilgang med respekt for den enkelte klient. Mit fokus er din indre recovery, på de udfordringer du har og de forandringer du har brug for der sker. Du har ressourcerne og jeg understøtter dem med NADA, i dit hjem.

Jeg ønsker i samarbejde med dig, at sætte dig i fokus. Hjælpe dig med at finde dig selv og acceptere det du mærker. Hjælpe med at finde glemte ressourcer. NADA i dit hjem, er dit rum til selvhjælp. NADA får nervesystemet til at falde til ro og kan lindre: Stress, angst, vrede, søvnproblemer, rastløshed, eksamensangst, tristhed, tankemylder, kriser og sorg, koncentrationsbesvær, samt trang til alkohol og stoffer. NADA er internationalt kendt som metode, til at skabe en indre balance mellem krop og sjæl. NADA er øreakupunktur med 5 punkter i begge ører, som aktiveres med små nåle. NADA og den medicin du måtte tage i samråd med din læge, arbejder fint sammen. NADA betragtes som bivirkningsfrit. I nogle tilfælde kan det give en let hovedpine, så jeg anbefaler rigeligt med væske den dag du får NADA. NADA behandlingen er ikke lægeordineret, men skal ses som et supplement. Det kan være som en akut lindrende indsats og som et længere varende forløb.
Du kan læse mere om forskningen bag NADA her.
 
Hvordan foregår en behandling?
Inden jeg sætter nålene i, har vi en samtale om det du er udfordret af og ønsker hjælp til. Du instrueres grundigt i hvordan nålene tages ud, efter endt behandling. En behandling tager ca. 45 min hvor det er vigtigt du har mulighed for ro og sidde stille og slappe af. Jeg anbefaler ikke tv’et er tændt eller brug af telefon under behandling. For nogen er stille meditativ musik med til at samle tankerne.
 
De 5 punkter i øret er:
Sympatikus • Sindsro, intellekt og omsorg
Shen men • Tålmodighed, klarhed, åbenhed, angst og sårbarhed
Nyre • Viljestyrke, intuition og visdom
Lunge • Sorg, mod og taknemmelighed
Lever • Accept, dynamik, fantasi og vrede
 

Priser ved NADA i eget hjem:

Opstartsamtale, 5 behandlinger, inkl. nåle, spritservietter og nålebeholder: 750 DKK 
Efterfølgende enkeltbehandlinger: 150 DKK 
5 turs kort: 650 DKK
10 turs kort: 1100 DKK 

Priserne er inkl. transportudgifter i Herning og omegn.
Derudover aftales personligt.

Afbud indenfor samme døgn koster 1 klip.

Kontakt mig på 2146 46 44 for at høre mere eller aftale tid.
Betaling på samme nummer via MobilePay